Skip to content
Politică

SONDAJ Florin Cîțu, de 3 ori mai apreciat de români decât președintele Iohannis: Premierul, cel mai bine plasat politician la capitolul ”bună impresie”

Facebook

Încrederea românilor în clasa politică rămâne în continuare la un nivel extrem de scăzut. Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde în perioada 1-8 mai și obținut în exclusivitate de PS News, premierul Florin Cîțu este personajul politic care „a făcut cea mai bună impresie în ultimele două săptămâni” 16%, urmat de Klaus Iohannis (5%), Cătălin Drulă (3%), Vlad Voiculescu (3%) și Ludovic Orban (3%).

De precizat, însă, că 58% dintre cei intervievați au răspuns că niciun lider politic nu le-a creat o impresie bună în ultimele două săptămâni, iar 9% nu au știut sau nu au dorit să răspundă.

Ce note i-au dat românii lui Florin Cîțu

Pe o scală de la 1 la 10, unde 1 înseamnă foarte prost și 10 foarte bine, ce notă ați acorda premierului Florin Cîțu pentru activitatea sa? 47% dintre cei care răspund la această întrebare l-ar lăsa corigent pe Cîțu. 20% îi acordă note între 5 și 7 și 26% îi pun note între 7 și 10.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 1 – 8 mai, pe un eșantion de 900 de subiecți, intervievați prin metoda CATI (interviuri telefonice). Sondajul are o marjă de eroare de 3, 2%.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *