Skip to content
Alegeri locale 2020

Sondaj Novel Reasearch: Nicușor Dan și Gabriela Firea, umăr la umăr în lupta pentru Primăria Capitalei

psnews.ro

Nicușor Dan are un ușor avans față de Gabriela Firea, potrivit datelor ultimului sondaj Novel Reasearch, realizat în ultima săptămână de campanie și consultat de HotNews.ro.

Astfel, candidatul dreptei este creditat cu 42% în intențiile de vot ale bucureștenilor, în vreme ce contracandidata sa de la PSD cu 40%. Pe locul trei este Traian Băsescu, de la PMP, pe care l-au indicat 9% dintre respondenți.

55,6% dintre cei intervievați au declarat că vor merge sigur la vot.

Sondajul Novel Research a fost efectuat în perioada 23-24 septembrie, telefonic, pe un eșantion de 840 respondenți și are o marjă de eroare de 3,7%.

3 comentarii la “Sondaj Novel Reasearch: Nicușor Dan și Gabriela Firea, umăr la umăr în lupta pentru Primăria Capitalei

  1. Mințiți și manipulați alegătorii! Chiar, nu vede nimeni această infracțiune gravă? Ar fi un dezastru ca Nicușor Dan să fie primar general al Bucureștiului. Dacă a fost invitat la Cotroceni, înseamnă că trebuie să-l alegem?

  2. Eu nu cred in sondajul asta toata campania a avut firea 2-3% in fata acum cu 2 zile inainte apare nicusor dan si dupa dezvaluirile facute serviciile isi fac datoria trebuie s primarul meu vai de bucuresteni daca ajunge asta primar

  3. Doriti ca Bucurestiul sa arate a bazar turcesc votati Nicusor zis ,panarama’ agramatul care se lauda ca este absolvent de facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *