Sondaj: Peste 60% dintre români se aşteaptă ca situaţia din localitatea lor să se îmbunătăţească

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În urma rezultatelor de la alegerile locale, 66.2% dintre români se așteaptă ca, în următorii 4 ani, situația din localitatea lor să se îmbunătățească, 22.6% să rămână la fel, iar 9.6% să se înrăutățească. 1.6% nu știu sau nu răspund.

main event image

Așteptări privind modul în care este reprezentată România în Parlamentul European în urma alegerilor europarlamentare

În urma rezultatelor de la alegerile europarlamentare, 60.5% dintre respondenți se așteaptă ca, în următorii 4 ani, modul în care este reprezentată România în Parlamentul European să se îmbunătățească, 23.1% să rămână la fel, iar 12.4% să se înrăutățească. 4.1% nu știu sau nu răspund.

Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului simplu, stratificat fiind de 1100 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste.

Acest sondaj de opinie a fost realizat de INSCOP Research  la comanda News.ro – Așteptări după alegerile din 9 iunie. Așteptări privind situația din localitate în urma alegerilor locale

Citeşte mai mult aici

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: