Skip to content
Politică

SONDAJ Pieleanu le dă fiori lui Iohannis şi tehnocraţilor: cum stau la încredere

Sociologul Marius Pieleanu le dă fiori preşedintelui Klaus Iohannis şi tehnocraţilor: cum stau aceştia în ceea ce priveşte încrederea de care se bucură.

Prezent, duminică seară, în studioul Antena 3, Pieleanu a declarat că, potrivit ultimelor studii, Guvernul beneficiază de 22% încredere. Dintre tehnocraţi, doar premierul Dacian Cioloş şi viceprim-ministrul Vasile Dâncu au o situaţie mai bună; în rest, mai toţi miniştrii se situează sub 10% notorietate – cu o singură excepţie, de circa 12%.

 

Concret, potrivit directorului Avangarde, premierul Cioloş are o încredere de 38%, în timp ce preşedintele Iohannis beneficiază de un nivel de 49% al aceluiaşi indicator.

4 comentarii la “SONDAJ Pieleanu le dă fiori lui Iohannis şi tehnocraţilor: cum stau la încredere

  1. sondaju,reflecta realitatea,normal,romanii,s-au convins de incapacitatea acestui guvern,in frunte cu al lui presedinte.Poate in ceasul de al doisprezece,romanul se desteapta,poate nui prea tarziu.

  2. Cum dreaq, că nu trăim cu capu-n traistă toți??? Sondajul a fost făcut la palatul Victoria??? Întreb și eu în jur, nici măcar 1 din 20 nu mai recunosc că au votat Iohannis, iar jumătate din cei care o mai fac, nu știu cium să regrete mai tare ce-au votat! de unde pisici îi iese „turistului național” încrederea a 1 din 2 români, când numai tâmpenii a făcut, mai ales în ultima vreme??? Hai, ce dreaq, că nu suntem toți proști, doar unii, în nimicnicia lor, mai cred asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *