Skip to content
Politică

SONDAJ PNL – Iohannis și Ponta, aproape la egalitate

Campania prezidențială a început cu o serie de sondaje. Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că în sondajele interne ale Partidului Național Liberal lupta dintre el și Victor Ponta, principalul contracandidat, este una mult mai strânsă, față de sondajele făcute publice.

Iohannis a comentat pe marginea unui sondaj Avangarde care îl cota pe Victor Ponta cu 42% în primul tur și pe edilul Sibiului cu 28%.

„Cunosc sondajele pe care le-am comandat noi și arată bine. Adică suntem amândoi cu trei în față. Cel mai bun sondaj este votul. Sondajele indică niște trenduri și ne arată dacă candidatul are tendință de creștere, de descreștere sau de a rămâne pe un palier. Aceste sondaje au o marjă de eroare foarte mare și unii au tendința să folosească această marjă de eroare adăugând acolo unde trebuie și scăzând acolo unde trebuie să dea prost. Nu trebuie să le luăm ca lucruri date. Ele nu mă îngrijorează deloc. Dimpotrivă, îmi dau optimism”, a spus Iohannis la Digi 24.

1 comentariu la “SONDAJ PNL – Iohannis și Ponta, aproape la egalitate

  1. Nu inteleg jocul pervers al sondajelor–purtat de cei doi actori–PIELEANU si PALADA . Daca pentru mazilirea lui ANTONESCU—masluirea sondajului era necesara CU-I FOLOSESTE acum pozitionarea lui IOHANNIS atat de sus. GHIVECIUL facut vara s-a aprins si daca luam in calcul ca 80 % din electoratul captiv PDL—-voteaza–M MACOVEI ori E UDREA iar in PNL e mai pe fata prin T MELE—amagirea neamtului mi se pare ridicola—ca si gluma cu CRISTI DIACONESCU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *