Skip to content
Politică

SONDAJ PNL. Se strânge lupta între Ponta și Iohannis. Surpriză de pe locul 3

Într-un sondaj realizat de CCSCC, la comanda PNL, diferența între Victor Ponta și Klaus Iohannis ar fi una mai mică, în comparație cu celelalte sondaje de opinie date publicității.

Citește și: SONDAJ SECRET al PSD. Cine intră în turul II dacă Iohannis va fi declarat incompatibil

Prezidențiabilul ACL este într-o ușoară scădere, fiind țintit la 30%, deși în sondajele precedente comandate de PNL era cotat cu 31-32%, în timp ce Victor Ponta pare să fie chiar cu un procent sub scorul PSD de la europarlamentare, fiind cotat cu un scor de 36%.

Pe locul trei se poziționează Monica Macovei cu 7%, urmată de Călin Popescu Tăriceanu și Elena Udrea cu 6%, Dan Diaconescu cu 4% și Teodor Meleșcanu cu 3%.

Datele au fost culese între 21 si 24 octombrie, utilizând metoda CATI unui număr de 919 subiecți. Eroarea acceptată este una de 3,2%.

Citește și: Cel mai nou SONDAJ. Cum arată lupta prezidențială cu 7 zile înainte de primul tur

6 comentarii la “SONDAJ PNL. Se strânge lupta între Ponta și Iohannis. Surpriză de pe locul 3

  1. Din ciclul–Curaj COCOS–ca maine te tai– se arunca pe piata–pentru mobilizarea electoratului tot felul de cercetari sociologice . In primul tur , fiecare candidat va merge –pe electoratul captiv– apropiat ca la alegerile -EUROPARLAMENTARE—Tinand cont ca PNL + PDL–a devenit–INROURAT–dar mai nascut si pui vii— M MONICA—U ELENA—CP TARICEANU + T MELE—a produs GHINION .

  2. Ce tari sunt liberalii astia basisti si cum se ascund ei dupa marja de eroare! Pai daca scazi 3%, marja adica, de la Iohannis si o pui la Ponta esti tot pe acolo, ca in sondajele celorlalti. Daca mai iei 3% de la Macovei si pui 3% la Tariceanu, ajungi fix la ce dau sondajele pesediste, poate cu o diferenta de 1-2 % in minus la Udrea si in plus la Melescanu. Deci, dati-i tare cu sondajele astea platite, sau de mobilizare, cum le spuneti voi, ca mai e o saptamana si cu ele ramaneti ! Ce aveti de castigat din asta, doar mintile voastre bolnave de basism pot sti. Deci nu uitati, mai aveti 7 zile si o decizie a ICCJ (ghinion!), si gata cu voi !

  3. Hai bre, fiți oameni seriosi. Casa asta de sondaje este CCSCC din Cluj, a lui Foia si Uiorean, ăia cu foamea-n gât după bani. Ce să scrie și ei, ăștia cu ” cantitativ și calitativ”, ca firma de casă? N-au făcut nici un sondaj. Au luat rezultatele din ultimul sondaj serios de pe piață, i-au scăzut lui Ponta procentele cu marja de eroare și i le-au adăugat lui Joianis. Adică 4 case de sondaje sunt tâmpite și vin penalii din PNL cu sondajul CATI…

  4. ponta este fantastic,fug sa-mi cumpar 100g benzina la pretu asta si sa platesc 1000 de impozite,ca dupa alegeri o sa cumpar 50 de g si o sa platesc 1500 de impozite,votati victoras.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *