Skip to content
Politică

SONDAJ PSD recuperează în fața PNL. Ce diferență mai există între cele două partide și ce partid important ar rămâne în afara Parlamentului

" "

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat duminică seară, la Antena3, cifrele ultimului sondaj de opinie realizat de Avangarde.

Potrivit acestei cercetări, intenția de vot a românilor la alegerile parlamentare, indică faptul că PNL ar obține 43%, în timp ce PSD s-ar clasa la 40%, cifră care arată o ușoară creștere a social- democraților, creditați în alte sondaje de opinie realizate recent la 37-38%.

" "
" "

De remarcat faptul că UDMR, potrivit acestui sondaj Avangarde, nu ar depăși pragul electoral și astfel nu va intra în Parlament, în 2016. În aceeași situație se regăsesc și PMP, partidul Monicăi Macovei sau PPDD.

Citește și: SONDAJ Cine sunt personalitățile publice care ocupă primele locuri în clasamentul încrederii în rândul românilor

Intenţia de vot pentru alegeri parlamentare

43% PNL
40% PSD, UNPR, PC
5% PLR
4% UDMR
2% PMP
2% M10 (Monica Macovei)
1% PRM
1% PPDD
2% Altele

Eşantionul a fost de 950 de persoane, 3,18% este marja de eroare, iar sondajul a fost realizat în perioada 21-29 aprilie 2015.

" "

1 comentariu la “SONDAJ PSD recuperează în fața PNL. Ce diferență mai există între cele două partide și ce partid important ar rămâne în afara Parlamentului

  1. Ar fi intradevar o mare bucurie daca UDMR nu ar mai intra in Parlament. Dar cel putin in ceea ce il priveste, nu cred ca printre cei intervievati a fost un numar semnificativ de maghiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *