SONDAJ: Românii consideră că inflaţia poate reprezenta cauza unei eventuale crize financiare în 2024

Sursa foto: Pixabay

Românii sunt de părere că ţara noastră s-ar putea confrunta, în 2024, cu o criză financiară, una dintre potenţialele cauze fiind inflaţia, urmată de conflictele internaţionale şi de modificările legislative, arată rezultatele unui sondaj realizat de compania Reveal Maketing Research, la solicitarea XTB România, companie de tranzacţionare pe bursele internaţionale.

”Românii sunt de părere că ţara noastră s-ar putea confrunta, în 2024, cu o criză financiară, una din potenţialele cauze fiind inflaţia, urmată de conflictele internaţionale şi de modificările legislative”, arată rezultatele unui sondaj realizat de compania Reveal Maketing Research, la solicitarea XTB România, companie de tranzacţionare pe bursele internaţionale.

Peste jumătate dintre respondenţii chestionarului (57%) sunt de părere că este foarte probabil ca, în anul 2024, ţara noastră să se confrunte cu o criză economică. De remarcat este faptul că mare parte dintre tinerii care au participat la cercetare (18-24 de ani) cred că anul acesta România va fi afectată de o criză economică (84%).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: