Skip to content
Politică

SONDAJ secret în PNL. Blaga dezvăluie scorul uriaș pe care îl au liberalii și căderea uriașă a PSD

" "

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a dezvăluit luni scorul uriaș pe care l-ar înregistra PNL, în acest moment, în sondajele de opinie, dar și cum stau partidele care compun actuala majoritate parlamentară.

Potrivit lui Blaga, PNL are o intenție de vot de 50%, în timp ce PSD-UNPR ar obține doar 30% din voturi.

" "
" "

”Intr-o declaratie facuta azi la Parlament, co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat : “Potrivit cercetarilor pe luna martie, suntem la 50%, iar actuala coalitie la 30%”. Blaga nu a precizat despre ce sondaj e vorba, cine l-a facut.”, notează jurnalistul Antena3, Radu Tudor, pe blogul personal.

Într-un sondaj realizat în februarie de cei de la Avangarde, PNL ar fi beneficiat de o intenție de vot de 40%, în timp ce PSD era cotat la 37%.

Citește și: ULTIMUL sondaj. Cum stau partidele politice în intenția de vot și care este încrederea în politicieni

" "

8 comentarii la “SONDAJ secret în PNL. Blaga dezvăluie scorul uriaș pe care îl au liberalii și căderea uriașă a PSD

  1. Nu cred o iota din ce zice buldogul. Eu cred ca romanii au inceput sa se destepte, nu sa se prosteasca mai rau; cum sa aiba PNL, in componenta caruia intra faimosul PDL, scorul pe care il zice Blaga? Astia trebuie lasati sa stea pe tusa mult si bine, pana le vine mintea la cap.

  2. minte asta de face cincinalul in 4 ani si jumatate! macar de-ar fi avut valoarea alora dinaintea lui 1989.
    Colcaie de minciuni democratii astia vopsiti in galben acum. PNL aveti grija ca veti ajunge sa fluierati a paguba inca o data, exact ca in 2008. Si atunci PD avea doar vreo 7%.

  3. Blaga viseaza , ca si nefericitul de Pieleanu, care de o bucata de vreme se da un mare ‘ guru ‘ !!!! Sa fie vorba de arginti ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *