Skip to content
Politică

SONDAJ Surpriză de proporții în preferințele românilor. Cifre devastatoare pentru Iohannis. Cum se poziționează Ponta?

Surpriză de proporții în preferințele românilor.

Potrivit unui sondaj care se află pe masa Partidului Social Democrat, președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la cea mai scăzută cotă de încredere.

" "

Astfel, șeful statului a suferit o cădere de la 78% la 56% cotă de încredere, în mai puțin de opt luni de la venirea acestuia la Cotroceni, potrivit dcnews.ro.

În scădere se află și premierul Victor Ponta și primarul general al Capitalei Sorin Oprescu, aceștia aflându-se la o cotă de 38%.

În schimb, în creștere se află vice-premierul Gabriel Oprea și Monica Macovei, care au ajuns la 25%.

În ceea ce privesc partidele, PNL se află cu 40%, PSD are 38%, ALDE și UDMR au 5%, UNPR are 4%, iar PMP 2%.

sondaj_01149000

sondaj1_40851300

6 comentarii la “SONDAJ Surpriză de proporții în preferințele românilor. Cifre devastatoare pentru Iohannis. Cum se poziționează Ponta?

  1. Pt un…inexistent si 56 % este o cifra trasa de par ! Cum sa ai incredere intr-unu` care nu exista decat uneori pe…net !

  2. Plagy-mito-moco,iresponsabilul Ponta-Tsipras, cu dosarul penal are 38%?????????????????????????????????????????????????????????????????????

  3. groaznic mai funcţionează manipulările ,cum să-mi spui ca a crescut oprea când o ţară întreagă ştie cum e „interesul national”trădător ,cum să-mi spui că a crescut m.macovei,sunteţi de o neruşinare crasă,ne sfidaţi bunul-simţ,ne luaţi de proşti?

  4. Cate procentaje atatia IDIOTI, debili mintali.Cum mama masii sa mai votezi criminalul de tonta cu gasca lui bolcevica si pe Jhoanis mutulica cu gasca lui de tradatori .Pe Oprescu pacaliciul il mai voteaza 38 la suta.Tara plina de dementi .

  5. De ce sunteti rai ? Pai cum sa creasca in sondaje ? Pai sasul a facut multe pentru ROMANIA in astea 8 luni : s-a plimbat la greu , si-a tras casoi si masina de neam prost , si-a date lafa de bugerat imbuibat gras si prost (care sta pe spatele patronului sarac si muncitor , cum a spus matrozul afumat) , a avut vacante multe si lungi , si a facut tot ce a fost posibil sa-i aduca pe pdl-isti la conducere . Pai daca este omul lui base si al pdl ? Partea proasta este ca cele 1,5 milioane de fazani prosti care l-au facut per sas pres. stau si se uita ca vitele la ceea ce au votat la miso in 2014 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *