Skip to content
Politică

SONDAJ de ultimă oră. Intenție de vot- Cum stau prezidențiabilii

Ultimul sondaj Avangarde arată cifre interesante în ceea ce privește părerea românilor despre politicieni.

La capitolul încredere, lucrurile s-au schimbat enorm, astfel încât Adrian Năstase este cu adevărat o surpriză în ceea ce privește cota de încredere.

O altă surpriză este Călin Popescu Tăriceanu, care este aproape la egalitate de Victor Ponta.

Cercetarea a fost realizata in perioada 25.08.2014 – 03.09.2014, pe un esantion de 1000 de persoane de 18 ani si peste. Interviurile au fost realizate pe teren, fata-in-fata cu respondentul.

 

Iată clasamentul:

SDK

 

so

 

În ceea ce privește intenția de vot, există o detașare clară a lui Victor Ponta de ceilalți candidați.

pl

4 comentarii la “SONDAJ de ultimă oră. Intenție de vot- Cum stau prezidențiabilii

  1. FARA NICI UN DUBIU LUPTA SE VA DA INTRE PONTA-IOHNNIS AU CEL MAI MARE CREDIT IN FATA POPULATIEI , PONTA ARE NUMARUL MARE DE PRIMARI IN ZONE BINE DEFINITE , IOHANNIS E PUTIN MAI SLAB IN COTA DE POPULARITATE , DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE CIN NU PROMITE MULTE VA CISTIGA CAMPANIA ELECTORL , CEL CARE VA CUCERI INTELECTUALITATEA , PROFESORI, DOCTORI , CERCETATORI ETC VA CISTIGA FOTOLIUL DE PRESEDINTE ,

  2. Daca privesti persoanele care apar in acest sondaj iti dai seama ca a inceput–marea manipulare . Ecuatia cu doua necunoscute s-a redus la o singura necunoscuta . In turul 2 daca va fi– se confrunta VICTOR PONTA cu si aici este marea necunoscuta—TARICEANU—–OMUL LUI BASESCU ?

  3. prezentat la A3 ! deci Ponta nu are peste scorul PSD(adica max 37%) oricat il umfla ,,sondorii”, iar Johannis ajunge la 30% cam cat are noul PNL. cat despre motociclist…hai sa radem!!!! daca va lua 5-6% de la Ponta ca Diaconu sa zica merci!!! dar e bine ca Plagiatorul sa se legene in iluzii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *