Skip to content
Puterea Știrilor Video

Sondajul care arată PMP sub 5% e fals, susține Eugen Tomac: Cifrele au fost prezentate de cel mai mare mincinos din clasa politică

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat că sondajul realizat în perioada 20-25 noiembrie de Institutul ”Verifield”, la cererea Pro România, în care Partidul Mișcarea Populară nu intră în Parlament, e fals.

Tomac a precizat că „deși Victor Ponta a postat pe pagina lui oficială de Facebook sondajul în care PMP obține 6%, președintele Pro România a mers la o televiziune și a spus că PMP nu intră în Parlament”.

„Nu există un asemenea sondaj. Eu vă spun că acel sondaj prezentat de cel mai mare mincinos din clasa politică, Victor Viorel Ponta, pe care l-am și întâlnit astăzi și i-am și spus la Arcul de Triumf că nu înțeleg cum se poate dedubla, nu există.

El a prezentat pe pagina lui de Facebook un sondaj unde PMP are 6% și tot el a mers la o televiziune și a spus că în urma sondajului pe care îl are, PMP nu intră în Parlament, dar în sondajul prezentat de el, PMP are 6%. Este la el pe Facebook”, afirmă Tomac.

Președintele PMP este de părere că „Victor Ponta este un specialist în a deforma realitatea”, afirmând că i se pare foarte „comică această abordare a lui Ponta”.

Eugen Tomac a mai spus că, dacă se verifică sondajul de pe pagina oficială de socializare a președintelui Pro România, se va vedea că PMP are 6%.

„Am râs că așa ceva nu este posibil, pur și simplu să prezinți un document și să spui cu totul altceva din ceea ce prezinți. Este un specialist în a deforma realitatea și mi se pare foarte comică această abordare a lui Ponta, dar nu mă mai miră nimic.

Acest om este cunoscut de toată țara că lua o decizie la Guvern și votaî împotriva propriei decizii în Parlament. Așa ceva numai Ponta poate face. 

Inclusiv acest sondaj pe care îl invocați, dacă vă uitați pe pagina de Facebook a lui Ponta, veți vedea că PMP are 6%”, susține Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *