Skip to content
Sport

Iuliana Luciu se iubeşte cu unul dintre cei mai cunoscuţi milionari din România

" "

Iuliana Luciu este scumpa la vorba, dar si la vedere. In ultimul an, sora Nicoletei a fost foarte discreta cu viata ei persoanala, iar asta se datoreaza exclusiv lui Ioan Neculaie, cunoscutul milionar din Brasov.
CANCAN.ro a aflat in exclusivitate detalii intime, lucruri nestiute si un adevar clar despre relatia Iulianei Luciu cu Ioan Neculaie. Asistenta tv nu a mai fost vazuta alaturi de un barbat de mai bine de un an, lucru care le-a dat de banuit pana si prietenilor. Toata lumea se intreba ce se intampla cu bruneta, de ce nu-si face un iubit, mai ales ca este asaltata zilnic de numerosi barbati, multi dintre acestia oameni de afaceri.

Asadar, dupa ce au aparut zvonuri ca ar fi intr-o relatie cu milionarul Ioan Neculaie pentru banii pe care acesta ii are, bruneta a sarit ca arsa si a facut, ofensata, o scurta declaratie cum ca ea nu este o fata pe care un barbat o cucereste cu bani, ci cu sufletul.

" "
" "

Iuliana si Ioan au o relatie de un an si ca in familie lucrurile sunt clare. Ea l-a prezentat mamei sale drept iubitul ei si, mai mult, l-a dus si la Miercurea Ciuc, la Nicoleta Luciu, ca sa-i dea, asa printe randuri, acordul relatiei, care a fost tinuta secret, iar doar prietenii extrem de apropiati stiau de idila dintre ei, si acestia din urma afland abia in urma cu doua-trei luni.

Noi n-am stiut nimic de ei doi. Chiar ne intrebam ce e cu ea de nu-si face pe nimeni, insa nu a mai putut tine totul ascuns. Este adevarat, sunt impreuna. Au deja un an de relatie. Poate si mai bine. Culmea e ca nimeni nu a suspectat nimic. El o respecta mult si o tine de iubita oficiala, nu ca pe celelalte. A fost si la mama ei, la Nicoleta, in familie se stie inca de la inceput.„, au declarat surse pentru CANCAN.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *