Skip to content
Societate

Sorin Cîmpeanu a primit asigurări că vaccinarea profesorilor se va face înainte de 8 februarie

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, susține că are asigurări că vaccinarea angajaților din învățământ va începe înainte de 8 februarie, dată la care începe semestrul al doilea.

Am asigurarea coordonatorului campaniei de vaccinare că înainte de 8 februarie va începe acest proces destinat personalului din învățământ”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Întrebat dacă este timp, astfel încât profesorii să fie imunizați până la 8 februarie, ministrul Educației a spus: „Nu, categoric nu, și chiar dacă ar fi timp să se vaccineze, vaccinul își produce efectele după ce a fost făcut și rapelul, deci evident nu este timp fizic.

Însă, preocuparea noastră este, și am mai mult decât încrederea în discuțiile cu coordonatorul campaniei de vaccinare doctorul Valeriu Gheorghiță, că înainte de începerea semestrului 2 personalul din învățământ va beneficia de prioritate într-o modalitate foarte clar definită, fără a afecta niciuna dintre planificările deja făcute”, a mai spus ministrul.

Acesta a precizat că 45% din angajații din învățământul preuniversitar și 60% din universitar au declarat „în mod echivoc că au disponibilitate de vaccinare”.

1 comentariu la “Sorin Cîmpeanu a primit asigurări că vaccinarea profesorilor se va face înainte de 8 februarie

  1. @ Sunteți de părere că faptul că ministrul educației s-a vaccinat în mod public și promovarea publică pe care o face vaccinării, din funcția pe care o are, arată lipsa acestuia de independență la experimentele firmelor farmaceutice, pe care le popularizează chiar și în domeniul de activitate pe care îl conduce ,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *