Skip to content
" "
Politică

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, membri ai Pro România, confirmă că votează guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor susține Executivul PNL

Inquam Photos / George Calin

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, membri Pro România, au anunțat luni la Parlament că vor vota guvernul Orban, scrie B1.

Constantin a afirmat că și alți circa 8 paroamentari ai Pro România vor susține Executivul PNL.

" "

Majoritatea celor din Pro România nu vor veni la vot, dar sunt câțiva care vor să-și exercite votul. Posibil 7-8 colegi care vot vota pentru învestire.

Astăzi dăm un vot care arată consecvență, am votat demiterea guvernului Dăncilă, acum votăm pentru învestirea unui nou guvern”, a spus Constantin.

Ca membri fondatori, suntem Pro, pentru un guvern care să funcționeze”, a completat și Cîmpeanu.

I-am explicat lui Victor Ponta care sunt argumentele noastre. (…) Cu siguranță ne vom găsi calea. Dacă vânam funcții sau alte avantaje acceptam ofertele care au venit de la PSD. (…) Riscăm să fim arătați cu degetul pentru că nu vor fi investiții, salarii”, a mai declarat Daniel Constantin.

De asemenea, el a susținut că au fost discuții cu liderii liberali, dinainte de a trece moțiunea de cenzură și a susținut că „principalele discuții nu au fost pe funcții sau alte avantaje, ci pe anumite măsuri”.

Amintim de scandalul care a izbucnit, luni, în Pro România, după ce mai mulți parlamentari au anunțat că vor vota Guvernul Orban, în pofida direcției date de Victor Ponta, care a susținut constant că parlamentarii partidului pe care îl conduce nu vor vota guvernul Orban și, mai mult, că nu se vor prezenta nici măcar la ședința de azi pentru a asigura cvorumul.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *