Skip to content
Politică

Sorin Frunzăverde în „Greu de demis II”. Vicepreședintele PNL nu se lasă dat deoparte de DNA de la conducerea CJ Caraș-Severin

Pe ordinea de zi a Consiliului Județean Caraș-Severin nu a fost, astăzi, nici un punct în care să se vorbească despre suspendarea președintelui instituției, fapt ce dovedește, încă o dată, cât de dură și anevoioasă este lupta Justiției cu sistemul mafiot. De asemenea, faptul contrastează flagrant cu poziția oficială a liberalilor față de Justiție. Direcţia Naţională Anticorupţie a notificat încă de pe 3 iulie Consiliului Judeţean Caraş-Severin că preşedintele acestuia, Sorin Frunzăverde, a fost trimis în judecată pentru fapte asimilate celor de corupţie. Procurorii arată că, potrivit art. 94 lit.m din Legea 188/1999, acesta trebuie să îşi înceteze mandatul.

Parte cu Sorin Frunzăverde în dosarul de corupţie, Darian Ciobanu, secretarul general al judeţului, a realizat, rapid, un referat de patru pagini pe care l-a trimis prefectului, precizând că este exclus ca forul judeţean să constate încetarea mandatului preşedintelui Sorin Frunzăverde. Prefectul i-a răspuns mult mai simplu, într-o simplă pagină, că adresa DNA nu a fost trimisă prefectului, care, în situaţia de faţă, nu are posibilitatea suspendării preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, chiar dacă acesta se află sub control judiciar.

 

Citiţi continuarea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *