Sorin Grindeanu: Anul acesta vom câştiga toate alegerile. Vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu

Sursă foto: Facebook/ Partidul Social Democrat

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri la Târgu-Mureş, că partidul e într-o situaţie similară cu cea din anul 2000, atunci când a câştigat toate alegerile. Ministrul Transporturilor a adăugat că PSD va da preşedintele României, pe Marcel Ciolacu.

„Cred că în anul 2000 am făcut ceea ce trebuia să facem, partidul a fost aşezat extraordinar de bine şi am câştigat toate alegerile. Aşa vom face şi anul acesta. Toate alegerile. Suntem exact în aceeaşi situaţie în care, sigur, din păcate, după 24 de ani, să fim cei care vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu”, a afirmat Sorin Grindeanu, vineri la conferinţa judeţeană a PSD de la Târgu-Mureş.

El a adăugat că „în acest moment la PSD se lucrează în echipă şi se vede”.

„Această echipă condusă de Marcel Ciolacu a reuşit, pas cu pas, să câştige toate bătăliile pe care l-eam avut. Testul cel mai important e în acest an. Îl vom da în septembrie cu alegerile prezidenţiale şi decembrie cu parlamentare. Astfel încât să avem preşedinte, să câştigăm alegerile parlamentare, locale şi europarlamentare”, a completat social-democratul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: