Sorin Grindeanu anunţă închiderea circulaţiei pe Valea Oltului, pentru lucrări la autostrada Sibiu-Piteşti

Sursă foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă închiderea circulaţiei pe Valea Oltului, pentru lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti. El a afirmat că între 8 iulie şi 9 august, se închide circulaţia pe perioada zilei, iar pe perioada nopţii se va redeschide, urmând a avea rute alternative, ce vor fi anunţate din timp.

”Merg vineri cu directorului CNAIR, Pistol şi cu colegii la faţa locului, ştiţi că avem acest lot 2 de pe Sibiu Piteşti care implică defrişări. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie făcute dacă vrem să facem această autostradă. Dacă vrem să nu o facem, nu închidem DN7. Cert este ce, în acest moment, aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic. Asta ar pune în pericol siguranţa traficului, viaţa celor care circulă pe DN 7 şi asta şi asta nu şi-o poate asuma nimeni”, a declarat ministrul Transporturilor, după verificarea lucrărilor la obiectivele de investiţii rutiere Autostrada A0 Nord, lotul 3 şi Autostrada A0 Sud – Centura Bucureşti, loturile 1 şi 3.

El a precizat că, de aceea, în această lună, care va porni săptămâna viitoare, din 8 iulie până în 9 august, vor fi făcute aceste lucrări absolut necesare, pentru a realiza autostrada Sibiu-Piteşti.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: