Skip to content
Societate

Sorin Grindeanu cere soluţii imediate pentru evitatarea aglomeraţiei la Aeroportul Henri Coandă

Facebook

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a cerut conducerii Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti o mai bună organizare a fluxurilor de pasageri, la intrarea şi la ieşirea din ţară, astfel încât să fie evitată aglomeraţia, şi utilizarea zonelor charter.

Solicitarea a venit în contextul discuţiei telefonice dintre Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pe tema situaţiei de la aeroport. Şeful de la Transporturi a solicitat celor doi colegi de guvern suplimentarea în acest weekend a numărului de poliţişti de frontieră şi a personalului DSP pe Aeroportul Henri Coandă, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Începând de luni, 20 decembrie 2021, cetăţenii care intră în România nu mai completează declaraţia epidemiologică, deoarece toate datele din declaraţia epidemiologică se regăsesc în formularul digital de intrare în ţară (PLF).

Prin această măsură se estimează că vor fi eliminate principalele cauze care provoacă blocaje la intrarea în ţară, pe aeroportul Henri Coandă.

1 comentariu la “Sorin Grindeanu cere soluţii imediate pentru evitatarea aglomeraţiei la Aeroportul Henri Coandă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *