Sorin Grindeanu: Cred că trebuie să avem candidaţi comuni pe Bucureşti

Sursă foto: Facebook

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că social-democraţii şi liberalii trebuie să aibă candidaţi comuni la alegerile locale din Bucureşti. El a precizat că deşi în ultimele zile a părut că cele două partide vor merge cu câte un candidat propriu pentru Primăria Capitalei consideră că este un semnal important o candidatură comună şi nu doar pentru Bucureşti, ci şi pentru ce s-a convenit şi anume listă comună la alegerile europarlamentare.

Sorin Grindeanu a fost întrebat sâmbătă, la Digi 24, despre impasul în stabilirea unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei.
“Important e următorul lucru. Să venim în faţa Bucureştiului şi nu doar a Bucureştiului, mai sunt şi alte locuri în ţară unde e posibil să existe candidaţi comuni PSD – PNL. Eu nu încurajez aceasta. V-am mai spus că cel mai bine ar fi să se candideze separat pe alegerile locale, dar vor fi locuri unde vor fi, nu doar în Bucureşti, vor fi candidaţi comuni. Eu cred că Bucureştiul are nevoie de o nouă administraţie.  Şi Timişoara are, de exemplu, nevoie de o nouă administraţie. Şi vă spun că în mod sigur şi alte oraşe din ţară”, a afirmat Grindeanu.
El a mai fost întrebat dacă ar fi bine pentru PSD să meargă cu Gabriela Firea candidat la Primăria Capitalei în condiţiile în care ea a pierdut acum patru ani în faţa actualului primar.

“Şi acum patru ani ar fi fost o variantă mai bună decât Nicuşor Dan.  Astăzi, de asemenea, este o variantă mai bună decât Nicuşor Dan. Eu cred că trebuie să avem candidaţi comuni pe Bucureşti. Chiar dacă în ultimele zile a părut că fiecare va ieşi cu candidat. Eu cred că e un semnal important nu doar pentru Bucureşti, e un semnal important pentru ceea ce am convenit deja, să avem liste comune pentru europarlamentare”, a transmis prim-vicepreşedintele PSD.

El a menţionat că viitorul candidat la Primăria Capitalei trebuie stabilit de ambele partide.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: