Skip to content
Alegeri

Sorin Grindeanu: Fac apel ca românii să iasă la urne şi să nu-şi risipească votul

Inquam Photos/George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, care candidează pentru un mandat de deputat pe listele social-democraţilor timişeni, a făcut apel, vineri, la români să iasă la urne şi „să nu-şi risipească votul” pe alte formaţiuni de stânga, deoarece PSD e singurul partide care poate învinge PNL.

Tototdat[, el a acuzat guvernarea liberală de „proasta gestionare a pandemiei”. „Situaţia gravă din spitalul de la Reşiţa şi tratarea pacienţilor din Sibiu în chioşcuri fără încălzire şi apă caldă, iar medicii de acolo fac apeluri disperate pentru adunarea de bani pentru mâncare şi paturi. La Târgu Mureş, prizele ATI iau foc, la Braşov, DNA a început să-i ridice pe cei care au furat cu nesimţire de la bolnavi. Aşa a gestionat Guvernul Orban pandemia„, a afirmat reprezentantul PSD, într-o conferinţă de presă.

De aceea, a spus Grindeanu, „românii trebuie să-i oprească la alegerile de duminică„, acestea fiind decisive, pentru că „sunt despre a alege viaţa în locul dezastrului produs de Orban„.

Fac apel ca românii să iasă la urne şi să nu-şi risipească votul, singurul care poate câştiga alegerile în faţa PNL fiind PSD„, a mai subliniat Grindeanu.

Preşedintele PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, care candidează pentru un nou mandat, a transmis şi el electoratului de stânga, în sensul că „orice vot pentru partide nesemnificative – cum este cel format din foşti psd-işti, Pro România – , oameni cărora PSD le-a oferit totul dar care azi poartă un război deschis cu PSD, este unul risipit„. Potrivit liderului PSD Timiş, toate sondajele arată că Pro România „nu va intra în Parlament, iar procentele pe care le va avea Pro România se vor redistribui la PNL şi la USR PLUS„.

El a subliniat că PSD este singurul partid care poate câştiga alegerile pe stânga politică şi poate stopa „abuzurile pe care le fac cei de la PNL, Guvernul Orban, preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi cel al României, Klaus Iohannis„.

Alfred Simonis a mai cerut ca electoratul timişorean şi timişean să nu voteze sigle, ci oameni al căror parcurs profesional este bine cunoscut şi a criticat comportamentul liderilor judeţeni ai PNL, USR PLUS şi al primarului Timişoarei, care au câştigat alegerile locale, dar au dovedit că sunt „imaturi şi iresponsabili”.

Fac apel ca timişorenii şi timişenii să voteze oameni şi nu sigle, pentru că la locale s-au votat sigle în mare măsură, care au ascuns candidaţi cu CV-uri contrafăcute, cu dosare penale. Votul pe sigle a dus la o situaţie incredibilă, după alegeri, în Timişoara şi în judeţ, USR PLUS şi PNL, care au câştigat detaşat alegerile locale, nu reuşesc să se înţeleagă pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş şi viceprimari.

Avem trei lideri – preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, preşedintele interimar al PNT Timiş, Alin Nica şi primarul Dominic Fritz, oameni imaturi, iresponsabili, mânaţi de interese de orice fel, bolnavi de putere, dar care nu au înţeles ceea ce au nevoie timişorenii şi timişenii în această perioadă grea, de criză sanitară şi ne pregătim de un început de criză economică„, a mai afirmat Alfred Simonis.

1 comentariu la “Sorin Grindeanu: Fac apel ca românii să iasă la urne şi să nu-şi risipească votul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *