Sorin Grindeanu, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale: Mă cam vor plecat din organizaţia Timiş colegii

Sursă foto: Captură video

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, care a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD la alegerile locale din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a afirmat, în spirit de glumă, că îl cam vor plecat colegii săi din organizaţia PSD Timiş, dar că nu va pleca din această filială, indiferent de funcţiile politice de la nivel naţional, care sunt trecătoare.

Grindeanu a declarat că între Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la CJ Timiş, şi Călin Dobra, candidatul PSD la Primăria Lugoj, a fost întotdeauna o concurenţă în partid.

”Alfred Simonis şi Călin Dobra au fost doi oameni care au fost alături de mine, indiferent de traseul pe care l-am avut, mi-au fost loiali. Şi am convingerea că vor fi – Călin un foarte bun primar de Lugoj şi Freddy (Alfred Simonis – n.r.) un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean. Să ştiţi că toată această concurenţă constructivă pe care ei doi au avut-o în aceşti ani a fost benefică pentru organizaţia noastră”, a susţinut Grindeanu.

Prim-vicepreşedintele PSD a adăugat, în spirit de glumă, că îl vor plecat din organizaţia PSD Timiş colegii săi, dar a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: