Skip to content
Politică

Sorin Grindeanu o pune la punct pe Viorica Dăncilă: ‘Trebuie să te susțină organizația. Este prima condiție’

Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că fiecare politician PSD trebuie să aibă susținerea organizației pentru a putea candida la alegerile parlamentare din iarnă. El comenta în acest fel situația Vioricăi Dăncilă, fostul premier, care nu se mai bucură de susținerea filialei locale și astfel nu mai prinde un post în Parlament.

„Dorința noastră este pusă și-n practică. Un exemplu e cel de ieri, cu domnul doctor Alexandru Rafila. Vom continua reforma pe această linie. Pentru diverse județe ai nevoie și de susținere pentru zona în care vrei să candidezi.

Lucrurile într-un partid serios trebuie văzute altcumva: trebuie să te susțină organizația (n.r.: cu referire la Viorica Dăncilă). Este prima condiție. Apoi trebuie să treci de acele criterii. Sunt condiții complementare, indiferent de cum se numește acea persoană.

Cei care hotărăsc și semnează la final listele sunt cei care ocupă funcția de președinte de partid. Tot ce se propune la județ către conducere este o propunere. Lista definitivă devine o decizie finală a CPN. Ar putea să dispară nume pe listă sau să fie înlocuite altele”, a spus Sorin Grindeanu într-o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *