Sorin Grindeanu: PSD Timiş va trebui să câştige Consiliul Judeţean Timiş şi vom face acest lucru

Sorin Grindeanu (Inquam Photos George Călin)
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu şi-a amintit de anul 2017 când a fost susţinut de întreaga organizaţie a PSD Timiş, atunci când a fost exclus din partid, în urma conflictului cu fostul preşedinte al social-democraţilor de la acel moment, Liviu Dragnea, şi le-a transmis colegilor săi că PSD Timiş va trebui să câştige, în acest an, preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

”Nu sunt chiar invitat, din câte ştiu, sunt chiar delegat la această conferinţă, dar înţeleg că sunt prezentat ca făcând parte din conducerea naţională a partidului. Salut prezenţa celor 4 rectori ai universităţilor de stat din Timişoara. Aş vrea să fac o menţiune aparte, dincolo de colegii din guvern şi parlament şi salut prezenţa fostului presedinte al PSD Timiş, Dan Poenaru. Este omul care pe mine, pe Seba (senatorul Sebastian Răducanu -n.r.), pe Dogariu (senatorul Eugen Dogariu – n.r.), ne-a luat de la tineret şi ne-a crescut zic eu bine astfel încât astăzi să ajugem în posturle pe care le ştim cu toţii. Mi-am făcut câteva notiţe, dar dincolo de ele cred că trebuie să spun ce trebuia să spun în 2017.

Domnule premier, aceşti oameni de aici în 2017 erau în curtea PSD Timiş şi spuneau că ei nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Vă spun aceste lucruri ca să înţelegeţi spiritul acestei organizaţii, Atunci am fost exclus din PSD. Timişul a fost trecut la şi alţii, la ceea ce înseamnă fonduri, primari, sume alocate pentru investiţii. Cine nu înţelege că e foarte greu să îi scoţi din casă pe timişoreni, dar după ce îi scoţi… (…) În 2020 am mai avut o conferinţă judeteană, dar era în perioada pandemiei. Folosesc acest prilej să vă mulţumesc pentru acel moment”, a transmis Sorin Grindeanu, sâmbătă la Conferinţă judeţeană PSD Timiş, de la Timişoara.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: