Sorin Grindeanu: S-a deschis circulaţia pe Lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că a fost deschisă circulaţia pe lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3), cu o lungime de 15,7 kilometri. ”De astăzi, municipiul Târgu Mureş va avea legături directe pe autostradă până în apropierea municipiului Cluj-Napoca (nodul Gilău), dar şi cu municipiile Turda, Sebeş, Sibiu şi Deva”, explică el.

”S-a deschis circulaţia pe Lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania (A3). Aceşti 15,7 km deschişi astăzi se adaugă celor 13,55 km dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău, pe care se circulă încă din septembrie. De astăzi, municipiul Târgu Mureş va avea legături directe pe autostradă până în apropierea municipiului Cluj-Napoca (nodul Gilău), dar şi cu municipiile Turda, Sebeş, Sibiu şi Deva”, a arătat Sorin Grindeanu, joi după-amiază, pe Facebook.

Potrivit ministrului Transporturilor, cu excepţia celor 13 kilometri ai secţiunii Margina-Holdea (aflată în construcţie), municipiul Târgu Mureş are acum conexiune de mare viteză inclusiv cu municipiile Timişoara şi Arad, dar şi cu Punctul de Trecere a Frontierei de la Nădlac.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: