Skip to content
Politică

Sorin Oprescu, planuri de întoarcere la Primăria Capitalei?

Sorin Oprescu a mers, luni, la Tribunalul Bucureşti, unde magistraţii discută în camera preliminară, rechizitoriul refăcut parţial şi întors de la DNA. „S-a discutat noul rechizitoriu. S-au ridicat excepţiile. S-a cerut retrimiterea către Parchet. Sentinţa este în pronunţare. Nu am depus nicio cerere pentru ridicarea controlului judiciar, nici nu a fost vorba despre aşa ceva”, a declarat Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a mai declarat că a început să opereze la Spitalul Universitar şi că se bucură că poate să muncească din nou. Acesta a vorbit și despre o eventuală întoarcere la Primăria Capitalei, informează romaniatv.net.

" "

Sorin Oprescu, aflat sub control judiciar, s-a întors la Spitalul Universitar din Capitală, unde profesează ca medic chirurg. Magistraţii Curţii de Apel au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar şi astfel a primit din nou dreptul de a practica medicina.

„Am început să operez şi să îmi fac meseria pe care mi-am făcut-o 32 de ani. Nu e nimic formidabil. Formidabil este că pot să muncesc„, le-a spus Sorin Oprescu, jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Întrebat dacă se mai întoarce la Primăria Generală a Capitalei, Oprescu a spus zâmbind: „Am să mă gândesc serios vreo 25-30 de ani”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *