Skip to content
Societate

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat condiționat din închisoare

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat definitiv la închisoare în mai multe dosare de corupție, va fi eliberat condiționat din penitenciar, potrivit unei decizii definitive a Tribunalului București.

Vîntu a făcut o cerere de eliberare care a fost inițial respinsă de Judecătoria Sectorului 5, dar Tribunalul București a admis apelul acestuia.

Minuta ședinței de la Tribunalul București:

În baza qrt. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.p.p. admite contestația formulată de contestatorul condamnat Vintu Sorin Ovidiu împotriva sentinței penale nr. 13/08.01.2020 a Jud. Sectorului 5 București pronunțată în dosarul nr. 28645/302/2019.

Desființează sentința contestată și, rejudecand pe fond: In baza art. 587 C.p.p. cu aplic art 6 C.p. și urmatoarele din Coful penal din 1969 admite propunerea de liberare condiționată privind pe condamnatul Vîntu Sorin Ovidiu.

Dispune liberarea condiționată a condamnatului VSO de sub puterea mandatului de executare emis de TBSIP daca nu este arestat in alta cauza. Atrage atenția condamnatului asupra consecințelor nerespectării prevederilor art. 61 C.p din 1969. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân in sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, azi 27.03.2020, potrivit G4media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *