Skip to content
Politică

Sorin Roşca Stănescu, bilanţ devastator pentru PNL: „A pierdut România. Eşec istoric. Se prefigurează un hiper-dezastru!”

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu face un bilanţ devastator pentru Partidul Naţional Liberal (PNL) după negocierile privind majorităţile în consiliile judeţene şi locale.

Într-un articol publicat, luni, pe blog (şi intitulat „PNL a pierdut România”), SRS atrage atenţia că PNL „nu mai are un scor aproape egal cu cel al PSD, cum incercau liberalii sa ne garanteze in functie de rezultatul aritmetic al voturilor”.

" "

„Este oficial. S-au definitivat toate negocierile. S-au tras toate liniile posibile. In toate judetele. Victoria istorica a liberalilor, despre care vorbea domnul Vasile Blaga imediat dupa alegerile locale, s-a transformat intr-un esec istoric. Exact cum prognozam. PNL nu a izbutit sa faca majoritati in consilii decat in noua judete. Atata tot”, subliniază ziaristul.

„Avertizam de atunci ca rezultatul final va fi diferit. Si ca el va fi conditionat de capacitatea de a negocia. Si de compatibilitatea, la nivel judetean, a partidelor. Iata ca situatia finala este rasturnata. Si asta doar daca luam in calcul judetele. Pe numar de localitati, in functie de importanta lor, nu s-a facut inca o sinteza. Dar cand se va face, ea va arata si mai rau pentru liberali”, explicitează Roşca Stănescu.

Mai mult: SRS arată cum PMP, „care a avut un scor rusinos, cel putin in raport cu pretentiile lui Traian Basescu, plasandu-se sub pragul psihologic de 5%, a reusit totusi ca, prin negocieri, in diferite judete, sa ajunga la egalitate cu PNL din punctul de vedere al majoritatilor in consiliile judetene”.

Citiţi AICI ce hiper-dezastru se prefigurează pentru alegerile parlamentare din toamnă, precum şi numele celor pe care Sorin Roşca Stănescu îi consideră vinovaţi pentru eşecul de la alegerile locale.

1 comentariu la “Sorin Roşca Stănescu, bilanţ devastator pentru PNL: „A pierdut România. Eşec istoric. Se prefigurează un hiper-dezastru!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *