Skip to content
" "
Politică

Sorin Roșca Stănescu explică care paratrăsnetele și punctele nevralgice ale lui Iohannis

" "

Fostul senator al PNL, Sorin Roșca Stănescu, aflat în prezent în spatele gratiilor, remarcă într-un editorial postat pe blogul personal care sunt punctele nevralgice ale noului Președinte, Klaus Iohannis și de asemenea cine sunt cei care funcționează precum niște paratrăsnete la atacurile lansate de adversarii politici.

”Exista un nou presedinte. La inceput de drum. Si numeroase planete care se reaseaza. Se realinieaza. In linii de forta. Contra. Sau pentru. Adversarii, asa cum este firesc, ataca. In punctele nevralgice. Si, tot asa cum este firesc, institutia prezidentiala dispune de un paratrasnet.

Care sunt punctele nevralgice? Pentru inceput, consilierii. Consilierii prezidentiali. Acestia sunt primii care se exprima. Asa cum, de altfel, s-a si intamplat. Si tot consilierii sunt cei care suporta primele lovituri. Atacurile adversarilor lui Iohannis trec, inevitabil, prin consilieri.

Ceea ce inseamna ca acestia sunt si primele paratrasnete”, explică Sorin Roșca Stănescu.

Citește și: Problemele se înmulțesc pentru Iohannis. Diaspora a răbufnit și cere demiterea unui important consilier

SRS remarcă faptul că consilierii prezidențiali ai lui Iohannis sunt obligați să facă greșeli cât mai mici și cât mai puține pentru a-i permite lui Klaus Iohannis să lucreze.

”In acest joc strategic, esential este ca acesti consilieri sa faca greseli cat mai mici si cat mai putine. Si sa-si gestioneze bine momentele critice. Pentru a-l lasa pe Iohannis cu mainile dezlegate. Si pentru a-i acoperi spatele”, este de părere fostul senator al PNL.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *