Skip to content
Politică

Sorina Matei îl desființează pe Augustin Lazăr: noi dezvăluiri în cazul procurorului general

evz.ro

Procurorul general Augustin Lazăr a spus în repetate rânduri că nu a avut nicio legătură cu Securitatea, în momentul în care ocupa postul de procuror la Penitenciarul Aiud.

Jurnalista Sorina Matei a făcut însă vineri seara, în emisiunea ”Actualitatea Românească”, o nouă dezvăluire: niciun procuror nu putea fi şeful comisiei de liberări a penitenciarului fără a semna un protocol cu securitatea, pentru a se putea ocupa de disidenţii regimului.

”Vorbim de colonei, șefi de inspectorate, șefi de serviciu ai Securității Municipiului București, maiori din Alba, Maramureș, Bistrița, Direcția de securitate și gardă, Securitatea Cluj, Alba, căpitani, locțiitori”, a dezvăluit Sorina Matei.

Procurorul general al României a ţinut să sublinieze de fiecare dată că nu a colaborat nici cu Securitatea, nici cu vreun alt serviciu secret și a apreciat că evenimentele din perioada în care a făcut parte din comisia de liberări condiționate de la Penitenciarul Aiud sunt prezentate sub formă de speculații, cu scopul manipulării opiniei publice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *