Skip to content
Politică

Sorina Matei, ipoteză teribilă: de ce vrea Ghiţă să se afle că ar trece la UNPR

Jurnalista Sorina Matei a lansat o ipoteză teribilă privind informaţia apărută în presă „pe surse”, potrivit căreia deputatul Sebastian Ghiţă s-ar înscrie în UNPR.

Într-o postare publicată vineri pe Facebook, intitulată „O intoxicare marca Sebastian Ghiţă” şi având eticheta „#‎DNAPânăLaCapăt, Sorina Matei consideră că Ghiţă „îşi dă informaţii pe surse şi îşi comandă ştiri ca să intoxice pe toată lumea”.

„Sebastian Ghiţă a umplut astăzi presa controlată de el cu o ştire falsă. Şi anume că s-a înscris în UNPR. N-ar fi nici pentru prima şi nici pentru ultima oară când Ghiţă îşi dă informaţii pe surse şi îşi comandă ştiri ca să intoxice pe toată lumea. Realitatea este că Ghiţă nici nu s-a înscris, nici nu a fost primit în UNPR şi nici nu va fi primit”, scrie Matei.

În opinia jurnalistei, fostul social-democrat vrea să demonstreze că este „miezul din dodoaşcă”.

„Aşadar, de ce ar vrea Ghiţă să se afle că el se duce la UNPR când nu este adevărat? Este simplu. Ca să arate că el de fapt controlează şi acest partid, că fără el nu se poate, că el e miezul din dodoaşcă şi că ministerul Justiţiei luat în gestiune de UNPR va fi, în realitate, controlat tot de el şi tot el va gestiona numirile în parchete. La o adică, dacă i se întâmplă ceva, el are Justiţia la mână. Mă mir că nu şi-a dat ştire şi că va prelua direct portofoliul Justiţiei, dar probabil era conştient că ar fi râs toată lumea de el”, detaliază fosta realizatoare de la B1 TV.

Comparându-l pe Sebastian Ghiţă cu fostul senator PSD Cătălin Voicu, Sorina Matei îl acuză pe politician că „a capturat feroce resursele statului” şi „banii cetăţenilor”.

„Acest sinistru Cătălin Voicu al Justiţiei, presei, economiei şi politicii româneşti, care controlează deja trei televiziuni, ziare, media online, devenit cel mai mare pericol la adresa libertăţii de exprimare în România, la adresa liberei concurenţe, la adresa independenţei Justiţiei, care a capturat feroce resursele statului, banii cetăţenilor, partide, politicieni, mercenari de presă, membru în comisia de control a SRI, devenit simbolul corupţiei din România, o Elena Udrea de gen masculin a ţării, deja urmărit penal, sub control judiciar, sprijinind cele mai periculoase grupuri infracţionale organizate, trebuie să sfârşească acolo unde-i este, cu adevărat, locul. Vorba predecesorului său, infractorul puşcăriaş Cătălin Voicu: «În viață, trebuie să știi ce duci…»”, comentează Matei.

Într-o actualizare a statusului de Facebook, Sorina Matei susţine că ştie cine a lansat „dezinformarea cu Ghiţă la UNPR”.

„UPDATE. Mai multe surse independente din presă au confirmat că dezinformarea cu Ghiţă la UNPR a fost lansată în sprijinul lui Ghiţă direct din Guvern de către aceeaşi doamnă, funcţionar public, plătit din bani publici, pe care o ştie toată lumea şi care sună mereu în redacţii. Dacă doamna a trecut cu totul pe statul de plată al lui Ghiţă, atunci de ce mai este plătită din bani publici, nu-şi dă demisia şi prestează servicii la privat? Ce mai caută în Guvern? Sau banii lui Ghiţă fiind tot publici a ajuns să nu mai facă diferenţa, nici în bani, nici în servicii prestate direct din Executivul României? Vorba aceea: aceeaşi mizerie”, conchide jurnalista.

2 comentarii la “Sorina Matei, ipoteză teribilă: de ce vrea Ghiţă să se afle că ar trece la UNPR

  1. Soneria Matei nu uita si nu iarta pe cel care i-a dat o paine buna de mancat atatia ani ! Dna/dra Matei cateodata soarta se rasbuna,la fel si SRI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *