Skip to content
Politică

Sorina Matei, nou atac la Sebastian Ghiţă. Ce spune despre numirea lui MRU la SIE

Jurnalista Sorina Matei lansează un nou atac la adresa lui Sebastian Ghiţă, fondatorul România TV. Ce spune despre numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu ca director al Serviciului Român de Informaţii

„I-a luat Aghiuță. Mihai-Răzvan Ungureanu e șef la SIE.

Mai ții minte măi Ghiță când veneai tu singur singurel și șmecher cu listele de la Triumf (restaurant din nordul Bucureştilor – n.r.) cu tot protocolul Guvernului și al RAAPPS și le împărțeai la două televiziuni spunând că toate sunt consumate de MRU?

Mai ții minte cum ziceai că mai aduci? Și ai mai adus.

Mai ții minte cine se certa cu tine spunând că nu sunt dovezi, nu sunt probe ca să distrugi un om pe care doar ție ți se pusese pata?

Mai ții minte cum ai linșat? Mai ții minte cum râdeai?

Râzi acum. Ia Ghiță cu alifie și cu kobe. Sechestrat în Ploiești”, a scris, marţi, pe Facebook, fosta prezentatoare de la România TV.

1 comentariu la “Sorina Matei, nou atac la Sebastian Ghiţă. Ce spune despre numirea lui MRU la SIE

  1. Inteleg ca pentru deontoloaga asta listele cu protocolul Guvernului condus de MRU nu erau suficiente, nu reprezentau probe suficiente. Deci cheltuielile alea ametitoare, inteleg ca erau normale, fie si impreuna cu RAAPPS-ul, care era tot in subordinea Guvernului. Pai cum sa nu fie normale ? Degeaba este ea una dintre cele mai vocale basiste ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *