Skip to content
Politică

Sorina Matei, „un mic secret” despre aventurile lui Ghiţă: „Se pare că era”

evz.ro

Jurnalista Sorina Matei a publicat vineri pe Facebook un status în care a scos la iveală „un mic secret” despre aventurile fondatorului România TV, Sebastian Ghiţă.

Concret: fosta realizatoare de la B1 TV, dar şi de la postul lui Sebastian Ghiţă a arătat nu doar periplul afaceristului prin diverse ţări europene (în principal balcanice), ci şi ce a recunoscut acesta în momentul întâlnirii cu autorităţile sârbe.

„Confirmat: S.Ghiţă a fost în Bulgaria, Ungaria, Serbia, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croația, Austria, Italia și Franța. Avea nu numai buletin ci şi permis de conducere fals. Mişuna prin zonă. Tot pe nume sloven, inclusiv cu altă dată a naşterii. Ieri ajunsese în Serbia tot cu maşina. Acum o lună nu era. S-a făcut identificarea în România după fotografie şi apoi a fost capturat. Când a fost prins, aseară, ieşind din cârciumă cu fratele, a recunoscut doar că mama lui este româncă, dar s-a prezentat ca cetăţean sloven. În paralel şi în mod logic a fost monitorizat şi fratele ca şi toţi apropiaţii.

Şi un mic secret: acum câteva zile mi-a parvenit informaţia că e în Muntenegru. Se pare că era. Am considerat cum consider şi acum că tot ce este mai important e ca S.Ghiţă să fie capturat. Şi a fost”, explică Sorina Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *