Skip to content
Sănătate

Sorina Pintea, acuzată că a șters o postare de pe Facebook în care lăuda Spitalul din Sinaia. Care este cauza

Adevarul

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, este acuzată de primarul din Sinaia, Vlad Oprea (PNL), că a șters o postare de pe Facebook în care lăuda curățenia din Spitalul Orăşenesc Sinaia, în urma unei vizite inopinate. Edilul îi reproșează că acest gest este din cauza ”culorii politice”.

În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru”, a fost mesajul ministrului, transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a MS.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a semnalat dispariţia acelei postări chiar în cadrul unei intervenții telefonice la Digi 24. El a întrebat-o pe Sorina Pintea, prezentă în studioul televiziunii, care sunt motivele acestui fapt şi dacă există vreo legătură că el, ca primar, reprezintă PNL.

FOTO: Pagina de FB a ministerului, la ora 20.00

Totodată, primarul Vlad Oprea a spus că s-a bucurat de vizita ministrului, chiar dacă nu a fost sunat înainte. „Nu aveam numărul”, i-a răspuns Sorina Pintea.

Sunt convins că dacă doreaţi, îl aflaţi. M-am bucurat că l-aţi văzut (spitalul – n.r) şi că am văzut postarea dumneavostră. Vreau să văd că există susţinere. Am avut o surpriză neplăcută când aţi scos postarea de pe Facebook, şi am vrut să vă întreb ce s-a întâmplat. Bănuiesc că nu contează culoarea politică. S-a schimbat opinia, aţi constatat că nu era acelaşi spital?”, a întrebat primarul din Sinaia.

Sorina Pintea s-a arătat mirată de această situaţie: „Îmi pare rău că aţi considerat că eu vizitez spitale pe culoare politică. Nu am şters postarea, am avut agenda foarte încărcată, nu cred că cineva şterge o postare.O să-l întreb pe cel care postează. De răspuns, răspund eu. Nu e nicio intenţie”.

Înţeleg că a fost o simplă întâmplare cu postarea dispărută”, a opinat primarul.

Pe de altă parte, Vlad Oprea s spus că nu a primit ajutorul MS pentru spital, şi că 90% din investiţii s-au asigurat din bugetul oraşului Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *