Șoșoacă și Simion s-au încăierat la votul pentru Buget. „Te-am băgat în Parlament!”. „Ești un nimeni!”

Șoșoacă și Simion s-au încăierat la votul pentru Buget.
Sursă foto: X

Scandal în Parlament între Diana Șoșoacă și George Simion în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înainte votului final care este programat să aibă loc miercuri.

Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid.

Alfred Simonis, președintele Camerei le-a cerut membrilor AUR și Dianei Șoșoacă să meargă înapoi la locurile lor, dar aceștia au refuzat.

Și Diana Șoșoacă, și George Simion transmit live cu telefonul întregul scandal.

Ema Stoica, jurnalist Digi24: Un circ cu care ne-au obișnuit în ultimii patru ani partidele intrate recent în Parlament. Scandalul este între Diana Șoșoacă, fostă membră AUR și George Simion, liderul acestei formațiuni politice.

Cei doi s-au certat la pupitrul Parlamentului, au fost mai multe schimburi de replici care nu pot reproduse la televizor – injurii adresate și de o parte și de cealaltă.

La un moment dat, George Simion s-a enervat și a lovit telefonul Dianei Șoșoacă, în contextul în care senatoarea insista să îl filmeze de cât mai aproape, am văzut și un scut format de către membrii AUR în jurul lui Simion, timp în care Diana Șoșoacă îi numea pe aceștia „fătălăi”.

A fost o răfuială, pe care Diana Șoșoacă o are constant în ultima vreme cu George Simion, o răfuială care s-a petrecut în plenul Parlamentului.

Parlamentarii AUR au protestat, marţi seară, în Parlament, cerând oprirea „batjocurii” şi acordarea banilor promişi profesorilor. Liderul AUR, George Simion o acuză pe Diana Şoşoacă că a făcut scandal, la cererea PSD. Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o. Premierul MArcel Ciolacu a afirmat că aşa se face politică dacă nu ai argumente.

„Opriţi batjocura”, „PSD şi PNL monopol pe Parlament”, „Fără sinecuri în funcţii publice”, „Opriţi hoţia ASF”, sunt câteva dintre afişele parlamentarilor AUR.

Liderul formaţiunii, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Diana Şoşoacă pe care o acuză că face scandal la solicitarea PSD şi că a rupt o pancartă.

„Când daţi banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce aţi pus-o pe Şoşoacă să facă circ? Asta e bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu şi a Dianei Şoşoacă. O să blocăm în continuare tribuna Parlamentului, până decide Marcel Ciolacu să dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.

Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o şi acuză că va depune plângere penală.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL