Skip to content
Sport

Soţia lui Cioloş, în pericol. Anunțul care a apărut pe Facebook

www.mediafax.ro

Soția premierului României, Dacian Cioloș a fost ținta unot atacuri suspecte  în mediul virtual.

Potrivit acesteia, bărbaţi cu poze atrăgătoare, despre care Valerie sugerează că sunt sub acoperire, o asaltează şi vor să o atragă într-o capcană.

Soţia premierului Dacian Cioloş a anunţat pe contul său de pe facebook că în ultima săptămână s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită. Zi de zi primeşte cereri de prietenie de pe nişte conturi care au fost create în urmă cu doar câteva ore. Valerie sugerează că în spatele acestor conturi s-ar afla nişte persoane aflate sub acoperire.

Soţia premierului spune că pe aceste conturi apar poze cu „bărbaţi frumuşei cu fraze pe gustul meu”. Mai mult, Valerie Cioloş face apel la toţi prietenii săi virtuali şi spune că ar vrea să ştie dacă mai există oameni care se confruntă cu aceeaşi situaţie, potrivit Romaniatv.net

În ultima perioada, soţia premierului Cioloş a avut din ce în ce mai multe apariţii publice, a luat parte la diferite concerte atât din ţară cât şi din străinătate şi spune că vrea să se dedice carierei muzicale. Mai mult, aceasta are chiar şi un nume de scenă.

În ultima vreme Valerie Cioloş este foarte activă pe facebook, astfel că au început să apară şi foarte multe persoane care vor să se împrietenească virtual cu soţia premierului.

 

2 comentarii la “Soţia lui Cioloş, în pericol. Anunțul care a apărut pe Facebook

  1. Domnule Iohanis devii pe zi ce trece tot mai penebil.Ai tacut o perioada cand ai cheltuit banii nostri ai poporului pe calatoriile de nunta . Am inteles ca acest guvern al tau va pleca dupa alegerile parlamentare ,iata ca vad niste masinatiuni ,ca la sta te pricepi , vrei si un guvern ilegitim ,un parlament aal tau,tot o dorinta a unui om bolnav de putere.Sintem siguri ca nu ti vor reusi aceste masinatiun.Domnule iohanis ai uitat ca ezista un proverb „graba strica treaba „si „cine sapa groapa altuia cade singur in ea „Istoria spune ca si hitler a procedat in germania nazista tot asa cum faci dumneata acum in Romania .Nu uita cum ai ajuns la Cotroceni, cu voturile de pe facebook si datorita naivitati tinerilor care au crezut ca le vei creea locuri de ,sa nu si mai ruineze sanatatea in cele tari straine ca „strainul e ca spinul”
    Ai ravasit tara aceasta care cu ani in urma te a primit ,ca stim ca nu esti roman .Esti sas alungat cu ani in urma si te ai statornicit pe meleagurile tarii romanesti.Ar trebui sa fii multumit cu acea functie de primar al unui oras ca Sibiul,unde te ai inbogatit si ne sfidezi ca avem ghinion . Marele ghinion esti dumneata,care nu pretuieste unde a ajuns dintr un simplu emigrant in fruntea unui popor pasnic .Doresc ca acest mesaj sa fie adus ;a cunostinta celui despre care vorbesc . NU mie frica nici ca va pune ceata de haldai sa ma execute,Nici de alte prostii cei vor mai trece prin capul sau fara creer , asa ca aveti mana libera sa stie ca intr un colt de tara exista romani care nu mai suporta nebuniile unui om la andropauza .Va multumescpentru intelegere

  2. Doamna Ciolos chiama ti sotul acasa .Nu cred ca nu aveti cu ce trai .Nu cred ca va ajunge somer ca multi romani care au si diplome ca au terminat o facultate . Asa ca va rog chematil acasa pana nu ajunge de ras alaturi de un sarlatan ca iohanis .Acest iohanis care pozeaza in om cinstit este mai patat decat ori ce politician autohton .Mai citim si noi ziare mai vedem emisiuni la tv .Apropo cum a facut trafic de copii,cum a amenintat o pe bunica unor copii care au fost transportati de catre dumnealui intr o locatie de prin Canada .Asa ca chematil .Si asa langa un personaj ca iohanis par PAT SI PATASON .Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *