Skip to content
Politică

Soția lui Dan Barna, șefă la OMV Petrom. Salariul uriaș pe care îl încasează lunar

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea readuce în atenția publică o informație trecută cu vederea în urmă cu ceva timp: soția lui Dan Barna, Olguța Totolici este angajata companiei OMV Petrom, fiind chiar “șefa departamentului Reward & Respect Labour Litigation, de unde încasează vreo 9000 Euro lunar.

Dar asta nu e tot. Pe lista numelor „cumpărate” de OMV Petrom se regăsesc și fostul premierViorica Dăncilă șisoția fostului premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, spune jurnalistul.

„Bună afacere face OMV Petrom, o companie deținută majoritar de statul austriac, cumpărând la bucată politicieni români și în special prim miniștri. O are pe ștatul de plată pe soția șefului USR, Dan Barna, care este șefa departamentului Reward & Respect Labour Litigation din OMV Petrom unde încasează vreo 9000 Euro lunar. A avut-o vreo 21 de ani angajată pe Viorica Dăncilă de la PSD și l-a păstrat și pe soțul acesteia angajat la o filială prin Teleorman.

Și soția fostului premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, presta servicii medicale tot pentru OMV Petrom.
Ba OMV Petrom a sponsorizat clubul de karting unde activau fii a doi foști premieri: Victor Viorel Ponta și Călin Popescu Tăriceanu ajunși, în cele din urmă, colegi de partid.

Și avem aici doar ce a apărut public la suprafață de-a lungul anilor.
Nu cred că OMV Petrom poate susține că nu se implică în jocurile politice din România prin capacitarea unor politicieni de rang înalt”, scrie jurnalistul Stelian Negrea.

https://www.facebook.com/100002470067882/posts/3796996050392693/?d=n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *