Skip to content
Politică

Soţia lui Lucian Bute este anchetată pentru tragedia din Montreal

Sotia lui Lucian Bute ar putea raspunde penal pentru tragedia de la Montreal, unde doi oameni si-au pierdut viața.

Presa canadiana a relatat despre dramaticul accident petrecut in Lachine, o suburbie a Montrealului, acolo unde doi oameni au murit, iar unul se afla in stare grava, dupa ce au cazut in gol de la un balcon de la etajul al treilea al unui bloc de apartamente detinut de boxerul Lucian Bute.

„Mentenanta cladirii cade in sarcina proprietarului. Prioritar este sa asiguram siguranta apartamentelor. La prima vedere, consolidarea balconului as spune ca nu s-a facut in mod corect. Toate suruburile balustradei au cedat”, a declarat pentru ziarele canadiene directorul de urbanism al localitatii, citat de romaniatv.net.

Presa a speculat faptul ca Lucian Bute va raspunde penal, dar s-ar putea ca sotia sa, Elena, sa ajunga in fata judecatorilor. Asta pentru ca ea ar figura in acte ca administrator al firmei care gestiona blocul in care s-a petrecut tragedia. Publicatiile canadiene au publicat o fotografie care o infatiseaza pe Elena, in fata blocului, inconjurata de 3 masini de politie si dand deja anchetatorilor primele declaratii. Aceasta risca ani grei de inchisoare, alaturi de constructorul care a efectuat lucrarea si de factorii locali care au dat autorizatiile si avizele de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *