Soția lui Stavarache, despre tentativa acestuia de sinucidere

Prin intermediul unui comunicat de presă, soția fostului primar al Bacăului, Romeo Stavarache, a adus lămuriri privind presupusa tentativă de sinucidere a acestuia din urmă.
“Astăzi, când eu și familia mea trecem prin momente dificile, îndemn în mod public la respect și echilibru, din postura de soție a unui om care a crezut toată viața în aceste valori.
 
Este regretabil că instituții media prestigioase au decis să difuzeze materiale în care s-a vorbit despre o presupusă încercare de sinucidere a soțului meu, citând surse ”de încredere, dar care au dorit să-și păstreze anonimatul”. Nimic mai neadevărat! Soțul meu a avut și are un comportament demn și cu încredere că justiția își va face datoria. Nu a încercat nicio clipă să recurgă la un act extrem ci, dimpotrivă, se pregătește pentru următorul termen de judecată, din data de 22 august. Cei care au avut ocazia să îl cunoască cu adevărat, știu că soțul meu este un om care crede în Dumnezeu și care, ca orice bun creștin, nu s-ar gândi nicio secundă la o astfel de soluție.
 
Nu doresc ca soțul meu să fie privit cu compasiune, dar nici nu doresc ca persoana sa să devină obiectul unor știri de presă nefondate, bazate pe zvonuri inexplicabile și neverificate.
 
Mulțumesc tuturor celor care au ales în această perioadă să fie alături de familia noastră și le mulțumesc jurnaliștilor care au relatat despre cazul soțului meu cu profesionalism și echilibru.”
 
 
sursa: bacau.net

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: