Skip to content
Politică

Soția lui Tender aduce lămuriri în privința farsei grațierii. Pe cine bănuiește

Într-o intervenție telefonică de la Antena 3 de vineri după-amiază, soția omului de afaceri Ovidiu Tender, Nicole Tender, a oferit mai multe lămuriri în privința glumei proaste la care a fost supus soțul său.

Întrebată dacă ar avea cunoștință asupra persoanei care ar fi putut face farsa privind cererea de grațiere a lui Ovidiu Tender, soția omului de afaceri, Nicole Tender, a răspuns să: „Nu nu am reușit să aflu. Bineințeles că bănuim foarte multă lume. Știți că atunci când înaintezi cerere de grațiere iti recunoști fapta. Am să exercit toate căile legale in continuare.”

„Nu am primit eu răspunsul de la Cotroceni, a primit soțul meu de la Penitenciar anunțul de la Cotroceni. Cererea este făcută cu două zile înainte de a fi condamnat (n.r.-pe 6 iunie 2015 când Ovidiu Tender nu era încă încarcerat). Eu nu îl consider vinovat pe soțul meu.”

Intrebată ce scria in cerea de grațiere, care erau motivele care argumentau grațierea soțului său, Nicole Tender a afirmat: „Se invoca faptul ca este cu copii minori, ca nu a săvârșit nicio evaziune fiscală, cererea este făcută de o persoană cât de cât in cunoștință de cauză. (…) Cererea nu ne aparține. Ne vom adresa Parchetului, bănuiesc că pe langă Tribunalul Arad, nu stiu cine are competența”, a mai precizat soția omului de afaceri.

Pe 14 august, Ovidiu Tender a trimis o scrisoare Administrației Prezidențiale prin care dezminte faptul că ar fi înaintat vreo astfel de cerere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *