Skip to content
Politică

Soția mogulului Dan Voiculescu se destăinuie. L-a iertat familia sa pe Băsescu?

Adrian Ursu, realizatorul si prezentatorul emisiunii “Secvential” la Antena 3, a avut un invitat special duminica, in cea de-a treia zi de Craciun: Liana Voiculescu, partenera de viata a lui Dan Voiculescu, a vorbit telespectatorilor despre schimbarile importante care au avut loc in viata ei dupa ce fondatorul trustului Intact a fost condamnat la inchisoare. Doamna Voiculescu s-a adresat in mod special celor care petrec sarbatorile de sfarsit de ani singuri, impartasind din experienta sa de viata, precizează antena3.ro.

Partenera de viata a lui Dan Voiculescu a povestit ca, dupa decizia de condamnare, a fost profund revoltata de nedreptate. “Doamna Mencinicopshi imi spunea ca e bine sa iertam, dar nu eram pregatita pentru asta”, a inceput sa povesteasca Liana Voiculescu. “Ajungand la o manastire din Ardeal, parintele staret m-a rugat, privindu-ma in ochi, sa-i spun ca l-am iertat pe Basescu. S-a uitat atat de patrunzator in ochii mei, incat n-am putut spune nu. In timp, dupa ce am citit o multime de carti si Biblia, am inteles ca e bine sa iert”, a mai povestit ea, apoi a relatat o intamplare nostima. “Un vanzator de salata, care ne vazuse pe Dan si pe mine de multe ori in piata, m-a intrebat intr-o zi: “Doamna, l-ati iertat pe Basescu?” M-am intors si i-am raspuns: “Da, l-am iertat”, iar el a spus: “Eu nu l-as fi iertat”.

„Sigur ca l-am inteles. Dar e o povara in minus cand ierti, ajungi la impacare cu tine insusti, pe care numai Dumnezeu ti-o da”, a mai exprimat vizibil afectată soția mogulului care a dezvăluit că Dan Voiculescu i-a interzis să vină să-l viziteze în închisoare.

2 comentarii la “Soția mogulului Dan Voiculescu se destăinuie. L-a iertat familia sa pe Băsescu?

  1. Liana Voiculescu e o simplă profitoare măritată din interes cu Dan Voiculescu, cu 30 mai în vârstă. A fost angajată la postul tv Antena 1.

  2. sa va fie rusine familie de escroci , voiculescu si-a turnat familia la securitate si acum faceti apel la morala ? nu va este rusine nemernicilor ? Basescu l-a pus sa toarne la securitate ? huooooo ipocritilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *