Skip to content
Politică

Soția unui fost lider PNL, candidat la alegerile parlamentare pe listele ALDE

Doina Frunzaverde, sotia fostului lider PNL Sorin Frunzaverde, candideaza la alegerile parlamentare din decembrie pe listele ALDE Caras-Severin, potrivit Agerpres.ro.

Sorin Frunzaverde a fost condamnat definitiv, la sfarsitul lunii mai a acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, si-a folosit influenta amenintand liderii din teritoriu ca nu vor primi bani de la buget daca nu mobilizeaza oamenii sa iasa la vot pentru Klaus Iohannis.

„Doamna Doina Frunzaverde si-a depus adeziunea la partidul nostru, iar in sedinta Biroului politic intrunit luni si, in acelasi timp, si Delegatia permanenta a ALDE Caras-Severin au votat in unanimitate aceasta adeziune. Ii multumim ca s-a alaturat echipei noastre. Ne onoreaza faptul ca oameni cu o recomandare profesionala de talia domniei sale s-a indreptat spre ALDE, pentru ca ne dorim sa ajungem a treia forta politica in Romania si a doua forta politica in Caras-Severin”, a declarat Ionela Kovacs, copresedinte ALDE Caras-Severin.

Din noua postura de politician, fostul rector al universitatii din Resita vrea sa duca problema universitatilor regionale in Parlament si sa creeze un nou cadru legislativ, care sa le sprijine.

„Am hotarat sa fac un pas important pentru viata mea viitoare si activitatea pe care am decis sa o desfasor. Mi-am depus adeziunea si am devenit membru ALDE, iar organizatia locala a acceptat-o cu unanimitate de voturi. M-am hotarat sa intru in politica, deoarece, vorbim despre profesionalizarea Parlamentului Romaniei si ne dorim, cu totii, sa se intample acest lucru.

Sunt profesionisti in toate domeniile de activitate, care au constatat, implementand legi, ca sunt probleme. Le comenteaza, dar nu isi asuma pozitia de a iesi in fata si de a contribui la realizarea unor legi mai bune. Drept urmare, m-am hotarat sa fac acest pas in fata si, cu siguranta, activitatea mea de pana in prezent ma recomanda”, a precizat Doina Frunzaverde.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *