Skip to content
Sport

Soțul Cristinei Spătar, în pragul falimentului. Ce dezvăluiri face un apropiat al familiei

Veștile proaste par sa se țină lanț în familia Cristinei Spătar.

Soțul acesteia, omul de afaceri Alin Ionescu ar putea ajunge la sapă de lemn în câteva zile, după ce firma sa prin care învârtea milioane de euro va fi închisă din cauza evaziunii fiscale. Mai mult decât atât, afaceristul ar putea fi şi condamnat în dosarul în care este cercetat.

După ce a învârtit sume uriașe de bani, soțul Cristinei Spatar este în pragul dezastrului. Firma sa de securitate și pază prin care învârtea sume uriașe de bani ar putea fi închisă din cauza evaziunii fiscale uriașe, de peste zece milioane de euro.

Alin nu mai este persoana bogată din trecut! Odată cu arestul preventiv, lui i s-a pus sechestru pe avere, iar conturile i-au fost blocate. Mai mult, situaţia se va înrăutăţi la finele lui februarie, deoarece firma lui de paza şi securitate, care învârtea sume imense, va fi inchisă, pentru că nu mai era productivă. Nici cealaltă companie pe care o deţine Alin Ionescu în domeniul imobiliar nu prea mai are contracte, aşa că se apropie şi ea de lichidare. În aceste condiţii, afaceristul nu stă pe roze, iar evaziunea de care este acuzat de doi ani este imposibil să nu îi aduca o condamnare, în condiţiile in care in dosar se vorbeşte de milioane de euro„, au dezvăluit persoane de preajma omului de afaceri.

Alin Ionescu a fost surprins de paparazzii, în ultimele șase luni, numai în compania mai multor femei, semn că omul de afaceri își neglijează soția și vrea să se distreze, potrivit unor surse citate de B1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *