Skip to content
Politică

Soțul ministrului demisionar al Sănătății s-a angajat, la a șasea încercare, la Spitalul din Oradea: Marius Mihăilă a fost singurul candidat pe post

Inquam Photos/Octav Ganea

Soțul ministrului Ioana Mihăilă, Marius Călin Mihăilă, s-a angajat, joi, după mai multe încercări eșuate, din postura de singur candidat, la Spitalul Municipal din Oradea, ca medic radiolog, potrivit surselor Bihor News, citate de evz.ro. Concursul s-a desfășurat cu toate probele organizate într-o singură zi.

Soțul Ioanei Mihăilă ar mai fi încercat să se angajeze la Spitalul Municipal Oradea de alte cinci ori, însă nu se știe „dacă tot singur”. Cert este că până acum a picat.

Marius Mihăilă a avut dividende de peste 382.000 de lei de la clinica Osteoprotect, în anul 2020, potrivit declarației de avere. Documentul arată un venit de 142.000 de lei de la Dermalite și 403.000 de lei de la Osteoprotect. În anul 2019, Ioana Mihăilă a avut dividende de 137.000 de lei de la clinica Dermalite.

Miniștrii USR PLUS și-au anunțat demisia, luni, 6 septembrie, la ora 19.00. Este vorba despre cinci reprezentanți, printre care și Ioana Mihăilă de la Ministerul Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *