Skip to content
Politică

Soțul șefei interimare a DNA, partener de afaceri cu un tehnocrat al lui Cioloș hrănit de Dragnea

espreso.es

Soțul șefei interimare a DNA, Anca Jurma, a fost deconspirat drept partener de afaceri cu un ministru tehnocrat al lui Dacian Cioloș hrănit de către președintele PSD, Liviu Dragnea.

Dezvăluirea a fost făcută miercuri de către jurnalista Sorina Matei pe blogul propriu. Concret: realizatoarea de la B1 TV arată cum timp de 6 ani, Octavian Silviu Jurma a fost într-o relaţie de afaceri cu Dragoş Nicolae Pîslaru, ministrul Muncii în cabinetul Cioloş.

„Soţul şefei DNA a fost asociat şi administrator al firmei, iniţial de consultanţă, DNP Research& Consulting, fiind partener de afaceri nu numai cu fostul ministru, ci şi cu fratele şi soţia acestuia. În nicio declaraţie de avere disponibilă din ultimii 13 ani, şefa DNA nu menţionează participarea soţului său şi nici realizarea vreunui venit din firma DNP Research &Consulting, devenită ulterior SC Pro Team Sailing SRL şi mai apoi SC Pro Team Innovation SRL, societatea având un profit mic în 2013, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Din declaraţiile de avere publice consultate rezultă că timp de 7 ani- în 2006, 2008, 2013, 2014, 2015, 2016 şi 2017, soţul actualului procuror şef al DNA nu a realizat niciun venit”, detaliază Matei.

Găsiți AICI înregul articol al Sorinei Matei, precum și reacția lui Dragoș Pîslaru.

În altă ordine de idei: precizăm că PSnews.ro a scris cu mult timp înainte ca Pîslaru să devină ministru al Muncii despre felul în care altă firmă în care economistul apare nu doar ca acționar, ci și în calitate de cofondator a obținut peste 100.000 de euro de la Consiliul Județean Teleorman pentru Strategia de dezvoltare durabilă a judeţului Teleorman 2010-2020 care însă nu a fost aplicată niciodată. În acea perioadă, CJ-ul era condus de către Liviu Dragnea, iar societatea se numește GEA Strategy & Consulting – unde „GEA” vine de la „Grupul de Economie Aplicată”.

DETALII AICI:Viceguvernator BNR şi un fost ministru, hrăniţi de mâna baronului Dragnea. Peste 100.000 de euro pe un document inutil EXCLUSIV FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *