Skip to content
Politică

SOV, atacuri incediare la adresa lui Băsescu. Coicidența stranie între amenințările Elenei Udrea și răbufnirile fostului Președinte

Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu lansează o serie de atacuri extrem de dure la adresa fostului Președinte al României, Traian Băsescu, după acuzațiile lansate de acesta din urmă la adresa anumitor instituții de forță din România.

Potrivit lui SOV, Băsescu este terorizat de spectrul închisorii, acesta fiind motivul ce au determinat ieșirile și pozițiile dure ale fostului șef al statului din cadrul interviului de la B1.

Afaceristul este de părere promisiunea cu dezvăluiri incendiare a Elenei Udrea, făcută cu câteva zile înainte de interviul de la B1 al lui Traian Băsescu, a fost cea care a determinat atacurile fostului Președinte la DNA, SRI și la adresa modului de funcționare al justiției din România.

Luni sau marți, Elena va întreprinde niște măsuri, care probabil vor avea ecou.Vă vom ține la curent. Nu este vorba de plângeri. Veți afla la momentul respectiv.”, preciza mâna dreaptă a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, în data de 3 aprilie (vineri), după o vizită făcută în arestul Capitalei (interviul lui Traian Băsescu de la B1 a avut loc luni, 6 aprilie).

Citește și: Ruxandra Dragomir explică ce mișcări pregătește Elena Udrea: ”Vor avea ecou”. Noi precizări despre condițiile din arest

”Al treilea personaj de care ne-am izbit in perioada aceasta este Traian Basescu, un Basescu terorizat de spectrul inchisorii. Va amintiti ca saptamana trecuta Udrea a amenintat din arest cu dezvaluiri explozive pentru aceasta saptamana. In locul acestor dezvaluiri, ne-am trezit luni seara cu Basescu pe postul B1TV, intr-un interviu greu de calificat, intr-un interviu devastator atat pentru el, cat si pentru cei care au crezut in el. Initial, scopul acestei iesiri a fost sa-i arate Elenei Udrea ca nu mai are nicio influenta asupra lui Coldea, Kovesi, Livia Stanciu si, drept urmare, sa nu mai ameninte ca proasta cu dezvaluiri, ca nu mai are cum sa scape.

Evident, palavragiul din el nu s-a limitat doar la Rusia, la Moldova si la sus-amintitul mesaj si a inceput in mod halucinant sa faca dezvaluiri dupa dezvaluiri. Ma voi opri la cea mai grava dintre ele, la faptul ca sunt nenumarati procurori si judecatori, ofiteri acoperiti ai SRI. Asa ceva am dreptul sa spun eu sau oricare dintre voi, dar in niciun caz un fost presedinte de tara, o asemenea recunoastere oficiala produce pagube imense in randul magistratilor si al procurorilor romani, lezeaza credibilitatea SRI-ului (nu era de ajuns un Coldea acolo, a mai trebuit sa aflati si faptul ca intreaga institutie opereaza in afara normelor legale), face praf efortul si curajul celor din DNA, iar orice act de condamnare a instantelor va fi pus in mod justificat la indoiala. Prin aceasta confirmare, Basescu se comporta ca un animal incoltit, care nu mai are nimic de pierdut si este hotarat sa toarne tot ce stie, doar pentru a-si scapa pielea. Acest lucru, venind din partea unui „Niro” care plangea zilnic in arest, a unui Cocos sfasiat intre iubirea de fiu si iubirea pe care se pare ca inca i-o mai poarta Elenei Udrea, este daca nu acceptabil, macar explicabil, dar, venind din partea unui fost presedinte, este dezgustator.

Acest tortionar, care timp de 10 ani a distrus destinul unei intregi natiuni, a impins oameni la sinucidere, a decretat ca Romania nu este un stat social, deci fiecare cu branza ma-sii, care a distrus orice urma de coeziune sociala, care si-a bagat si si-a torturat dusmanii in puscarii, care a generat si a patronat cea mai avansata retea de crima organizata din Romania, aceasta canalie tremura luni seara ca o piftie ranceda.

Tremura din cauza whisky-ului, a urii si a spaimei”, punctează Sorin Ovidiu Vântu pe blogul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *