Skip to content
Politică

SOV dă glas nemulțumirilor: Băi, generație, Ghiță nu este un personaj pozitiv!

Buna Ziua Vaslui

După suspendarea lui Florian Coldea din SRI datorită dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a avut o reacție extrem de critică la adresa fostului deputat pe pagina personală de Facebook.

Citiți și SRI reacționează în scandalul Ghiță: Coldea, suspendat de la șefia Serviciului

„Un perete alb în spate, un birou în față, doi ochi mici și-o frunte înaltă la mijloc

Ghiță, evadatul din cocină chiar în ziua de ignat grohăie cu o voce de scapete autodenunț după autodenunț, pe principiul malgaș – mor cu voi de gât. Televiziuni în delir, ratinguri feerice, jurnaliști și comentatori apoplectici transformă grohăiturile personajului în trâmbițe ale judecății de apoi pentru „ticăloșii” care au cutezat nu doar să închidă țuțuroiul cu bani de la buget, ci, lucru extrem de grav, să atenteze la libertatea lui.

Băi, generație, Ghiță nu este un personaj pozitiv. Iar Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi, ci înseamnă mult mai mult și este construit și condus de marii noștri parteneri transatlantici și implementat în România prin intermediul minunatului nostru fost președinte, Traian Băsescu, care a cedat suveranitatea țării pentru câteva chile de whisky și protecție americană acordată prețioasei sale persoane.

Despre ce înseamnă acest Sistem puteți citi din materialele de început ale paginii mele de blog și veți vedea că schimbarea lui Coldea nu va avea nicio însemnătate în continuarea funcționării mecanismelor de vasalitate față de prietenii noștri americani”, a scris acesta pe pagina personal[ de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *