Skip to content
Politică

SOV trece la fapte bune și precizează care sunt soluțiile sale pentru problemele României

Sorin Ovidiu Vântu a publicat un nou text pe blogul său în care inventariază problemele majore ale României. Mogulul vine și cu rezolvări pentru aceste probleme, pe care le împarte în soluții de tip politic și de tip economic.

Potrivit lui Vântu, soluția politică este adoptarea unui sistem care să reprezinte o combinație între sistemul politic american și cel francez.

„In ce ma priveste, am hotarat ca ceea ce pot face pentru voi este sa identific problemele reale care va fac viata neplacuta si sa incerc a veni cu niste solutii practice. Prima solutie a fost cea politica. Tipul de democratie pe care il practicam nu functioneaza dupa cum ati putut constata si voi, astfel incat am venit cu o propunere mixta intre sistemul politic american si cel francez”, susține Vântu.

Mogulul mai precizează că, în opinia sa, cauza reală a corupției este finanțarea campaniilor electorale.

„De asemenea, v-am aratat care este sursa, cauza reala a coruptiei – finantarea campaniilor electorale.

Ati vazut cu totii in ultima vreme valuri de arestari efectuate pe motive de coruptie. Din nefericire, tot ceea ce vedeti reprezinta efectele, nu cauza fenomenului. Cauza este protejata de absolut toate fortele politice, in frunte cu Basescu. Toata lumea stie ca o campanie electorala costa infinit mai mult decat ceea ce se declara in mod oficial. Ofiterii de informatii din toata tara trimit aceste informari la „centru”, dar fara ca munca lor sa fie luata in seama de conducatorii acestor servicii, care, la randul lor, au devenit o parte a problemei”, a mai scris Sorin Ovidiu Vântu.

Cealaltă soluție va reprezenta de un proiect economic, în care omul de afaceri va pune la dispoziție „tot ce a invatat in 25 de ani in materie de economie si politica.”

„A doua solutie va voi prezenta-o, repet, dupa sarbatori. Este vorba despre un proiect pe care l-am elaborat impreuna cu un grup minuscul de entuziasti si care cuprinde tot ceea ce inseamna un proiect economic – de la finantare pana la recuperarea finantarii, de la locurile de munca nou create pana la industriile care se vor pune in miscare pentru efectuarea lui. Dupa ce voi publica si acest proiect, consider ca tot ceea ce am invatat in 25 de ani in materie de economie si politica v-am pus la dispozitie. Ramane ca voi sa dezbateti daca aveti chef sau sa luati ceva din ele. La fel de bine le puteti ignora. 

Din momentul in care vi-l pun si pe celalalt la dispozitie, n-aveti decat sa rabdati in continuare de foame si sa ma injurati pe mai departe, in loc sa actionati. Voi, cei familiarizati cu cititul, cu gandirea, voi, elitele acestei natii, trebuie sa o urniti din loc.

Voi, elitele acestei natii, trebuie sa va rusinati ca un puscarias isi aroga dreptul de a va trage de urechi.

Si sincer sa fiu, atat timp cat voi dormiti sau tremurati de frica de a fi injurati de vreunul dintre idiotii care apar pe sticla, meritati sa ma aveti drept sef.

Pot accepta ca proiectele propuse de mine nu sunt perfecte. Faceti voi altele mai bune, iar eu le voi sustine! Sunteti in stare?”, mai scrie omul de afaceri.

1 comentariu la “SOV trece la fapte bune și precizează care sunt soluțiile sale pentru problemele României

  1. Ne-a dat Dumnezeu o ţară frumoasă şi bogată ! Îl rugăm pe Moşu să ne ierte pentru toate greşelile noastre şi să ne cureţe ţara de oamenii însemnaţi,asta este ! să ne ferească Dumnezeu de omul însemnat ! ţara asta a fost îngenuncheată de oamenii însemnaţi , frustraţi şi plini de răutate căci urâţenia fizică se răsfrânge asupra caracterului ! In consecinţă – Maestre declinăm oferte mincinoase,suntem prea batrâni după experienţa fni pentru care s-au sinucis oameni, refuzăm cadourile otrăvite ! Mulţumim frumos, vi le lăsăm poate aşa vă săturaţi să mai jigniţi şi să sfidaţi românii ! în rest – un an bun tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *