Skip to content
Politică

SOV iese la atac după ce ar fi fost denunțat pentru o presupusă șpagă de 4 milioane de euro. Ce spune despre Generalul Coldea

Într-un denunț al omului de afaceri Ovidiu Tender obținut de Realitatea Tv, acesta  susţine că Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi cerut mită pentru ca împreună cu Alina Bica, fosta șefă antimafie, să îl ajute să scape de dosarul RAFO CAROM.

Citește și Bica primește lovitura fatală. Un afacerist a turnat-o la DNA pe ea și pe Vântu, pentru o presupusă șpagă de 4 milioane de euro

În acest context, reacția lui SOV nu a întârziat să apară și într-o postare pe pagina sa de Facebook a transmis că nu este tovarăș de faptă cu generalul Coldea, cel despre care Alina Bica spune că a făcut presiuni asupra ei pentru „a-i închide omului de afaceri Tender dosarul”.

Sorin Ovidiu Vîntu afirmă că la vremea respectivă toți știau că Tender e falit, că nu e tovarăș de faptă cu generalul Coldea și că dacă, prin absurd, Tender ar fi afirmat adevărul, fapta e prescrisă.

Totodată, SOV punctează că este doar o operațiune de imagine prin care se încearcă înlocuirea numelelui lui Coldea cu al său și că și acest „mare bărbat” încearcă să se ascundă ăn spatele său.

„NU sunt tovarăș de faptă cu Generalul Coldea!
Din arest, doamna Bica acuză presiunile pe care Coldea le făcea pentru a-i închide omului de afaceri Tender dosarul.
Tender fuge la parchet și spune că Bica a mințit. Nu Coldea, ci Vîntu a intervenit pentru a-i închide dosarul.
Vreau să fac trei precizări:
1. La vremea aceea, Toti știan că Tender e falit.
2. Nu sunt tovarăș de faptă cu Generalul Coldea.
3. Dacă, prin absurd, Tender ar fi afirmat adevărul, fapta este prescrisă. Este evident că este doar o operațiune de imagine prin care se încearcă înlocuirea numelui Generalului Coldea cu numele meu. Și acest ”mare bărbat” încearcă să se ascundă în spatele meu.”, scrie SOV pe Facebook.

1 comentariu la “SOV iese la atac după ce ar fi fost denunțat pentru o presupusă șpagă de 4 milioane de euro. Ce spune despre Generalul Coldea

  1. Grandomania de neam prost a lui Vantu. In fapt, el doreste sa transmita ca fapta sa este prescrisa. Ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *