Skip to content
Politică

SOV îl desfiinţează pe unul dintre liderii politici din România şi lansează acuzaţii incendiare la adresa lui Coldea şi a SRI

" "

Într-un material video postat pe contul personal de Facebook, controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu îl ironizează pe unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai României, Călin Popescu Tăriceanu, pentru că acesta s-a lăsat convocat de un funcționar al Ambasadei Statelor Unite la București.

Sorin Ovidiu Vântu abordează și scandalul din ultima vreme al defrișărilor ilegale şi susţine că Maior și Coldea ”sunt ori complici la furturi ori niște incapabili” pentru că ”nu au fost în stare decât să spioneze oamenii importanți din România”.

" "
" "

„Unul din puținii oameni politici pe care i-am respectat a fost Călin Popescu Tăriceanu. Spun că a fost pentru că sunt puternic afectat de faptul că acesta, în calitate de omul numărul doi în Stat acceptat să se ducă la ambasada SUA, convocat fiind de un neica-nimeni. Tăriceanu ne-a făcut de râs ducându-se acolo. Nu avea ce căuta Tăriceanu acolo. Când intrau romanii într-un trib chemau șefii de trib și le dădea indicații. Cam asta s-a întâmplat. Modul jenant prin care americanii arată că ne conduc, că liderii noștri nu sunt altceva decât niște marionete în mâinile lor. Mi-am pierdut respectul pentru Senat și pentru Tăriceanu”, a spus Vântu.

„În ultima periodă apar la suprafață tot felul de nenorociri, de furturi, jaful pădurilor, cel de la ANRP, toate astea trebuiau să fie monitorizate de SRI. Nu mai e niciun secret. SRI conduce parchete, presă, Parlament. Nivelul profesional al lui Coldea și al lui Maior s-au văzut acum. Ori sunt complici la furturi ori niște incapabili. Nu au fost în stare decât să spioneze oamenii importanti din România. Moldova ne-a arătat incapacitatea serviciilor românești. Moldova se îndreaptă către Rusia, nu către UE. Legenda cu forța serviciilor nu mai e valabilă”, mai spune SOV.

În aceeași postare video de pe Facebook, Vântu a vorbit și despre impozitul pe bacșiș pe care l-a catalogat drept ”o tâmpenie” și a propus o alternativă.

„Impozitul pe bacșiș e o tâmpenie. Ponta vrea cu orice preț să adune bani la buget. Promisiunile nu au făcut nimic altceva decât să sărăcească bugetul Statului. Prin alte măsuri încearcă să aducă bani la buget. Soluția e simplă. În fiecare unitate comercială trebuie pusă o cutie de donație pentru diferite fundații. Faceți un contract cu o fundație și atunci când clientul vrea să lase bacșiș puneți-l să pună banii în cutie. Ală e bacșișul. La sfârșitul zilei vă luați banii de acolo”, a mai spus Vântu.

1 comentariu la “SOV îl desfiinţează pe unul dintre liderii politici din România şi lansează acuzaţii incendiare la adresa lui Coldea şi a SRI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *